Betaalmethoden

De meest gebruikte betaalmethode online: iDEAL! Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

Waarom kiezen voor betaling via iDEAL?
+ Makkelijk, veilig en snel betalen via je eigen bank
+ Je hebt geen software nodig om iDEAL te gebruiken
+ Betalen via iDEAL is bij Luanna.nl altijd gratis

Bij flexibelematrassen.nl kan je de betaling ook gemakkelijk en veilig voldoen met een creditcard. Wij accepteren MasterCardMaestro en Visa. Je vult jouw creditcardgegevens in via een beveiligde SSL-server. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan het scherm.

 

Waarom kiezen voor betaling met creditcard?

+ Vaak hoef je pas aan het einde van de maand de creditcardrekening te betalen (check wel even de voorwaarden bij je bank)

+ Je creditcardgegevens worden uiteraard beveiligd verstuurd

+ Betaling met creditcard is bij flexibelematrassen.nl altijd gratis

Heb je een PayPal account? Betaal dan makkelijk, veilig en snel zonder creditcard gegevens of bankpasjes! Een PayPal-rekening gebruik je als het ware als je digitale portemonnee. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 

Waarom kiezen voor betaling via PayPal?

+ Je hebt geen creditcardgegevens, random reader of scanner nodig

+ PayPal werkt eenvoudig en snel

+ Betaling via PayPal is bij flexibelematrassen.nl altijd gratis

Wat is het?
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

 

Hoe werkt het?
Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer u de betaalmethode heeft geactiveerd in uw dashboard kan uw consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay.

Voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontact aan. De deelnemende banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Ben je klant van een van deze banken en maak je gebruik van internetbankieren? Kies dan voor betaling via Bancontact! Je kan jouw aankoop direct betalen in een vertrouwde bankomgeving. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact.

 

Waarom kiezen voor betaling via bancontact?

+ Je voldoet de betaling in een veilige en vertrouwde bankomgeving

+ De betaling wordt direct verwerkt

+ Betaling via Bancontact is bij flexibelematrassen.nl altijd gratis

0